Për Jennifer Lopezin burrat nën 33 vjeç janë të padobishëm

Për Jennifer Lopezin burrat nën 33 vjeç janë të padobishëm

Këngëtarja dhe aktorja e njohur Jennifer Lopez ka thënë se e ka përgjigjen përse një marrëdhënie nuk funksionon.

Sipas Lopezit, që është martuar tre herë, burrat nën moshën 33-vjeçare janë të padobishëm.

Këtë deklaratë ajo e bëri në programin “Tinder’s Swipe Sessions”.

Gjatë emisionit teksa zgjidhte personin e duhur për të dalë në takim, ajo tha se “djemtë, derisa të mbushin 33 vjeç, janë të padobishëm”.