Pesë DJ në 12 vjetorin e kompanisë që ka sjellë dhjetra artistë e Dj në Kosovë

Pesë DJ në 12 vjetorin e kompanisë që ka sjellë dhjetra artistë e Dj në Kosovë

Më 15 shtator, Zone Electronic Series feston 12 vjetorin e Next Level promotions i cili ka filluar në vitin 2006, dhe vazhdon të jetë e fortë se kurrë.

Next Level me promovimet e tyre kanë sjellë disa artistë dhe vepra të mrekullueshmem, ku festimi i punës së suskseshme më shumë se një dekadë do të festohet padyshim në hapësirën e Zone Club.

Next Level në bashkëpunim me Zone Electronic Series ju prezanton përformuesit e më madhështore që do të ndodhe:

Martin Buttrich (Rhythm Assault, Barcelona) i cili për botën elektronikë jep eksperiencë të pa harrushme, Dj me famë botërore i cili është pjesë All Day I Dream ku së bashku më talentin Deep Dish do të dridhin skenën së bashku me sencazioni Rinia Rinia . Gjithë këta përformues së bashku Martin do të tundin botën elektronike duke ju ofruar nje eksperiencë të pa harrushme për ta përmbyllur këtë sezon veror.