Pete Davidson është i lumtur për suksesin e ish të dashurës së tij

Pete Davidson është i lumtur për suksesin e ish të dashurës së tij

Komiku “Saturday Night Live” Pete Davidson thotë se ai është “me të vërtetë i lumtur” për suksesin që ish e dashura, Cazzie David ka pasur me librin e saj të ri, edhe pse u bë temw për shkak të esesë së saj të papërpunuar rreth ndarjes së tyre.

David shkroi në kujtimet e saj “Askush nuk e kërkoi këtë” se ajo ishte “[duke u dridhur] në mënyrë të pakontrollueshme” dhe “ulërinte nga agonia”, pasi zbuloi se Davidson ishte “më i lumtur” që ai kishte qenë ndonjëherë, kur ishte në takim me Ariana Grande dhe planifikonte të mbulojnë tatuazhet që ai bëri për Davidin gjatë marrëdhënies së tyre.

Por Davidson, i cili doli me të nga 2016 në 2018, i tha Insider se, “Unë jam me të vërtetë i lumtur për të.” Ai shtoi, “Unë nuk i uroj asgjë përveç më të mirës. Unë mendoj se ajo shkroi një libër me të vërtetë qesharak dhe shpresoj të mbetet në renditjen e [bestseller]”.

David, i cili është vajza e komikut Larry David, duket se nuk ka vullnet të keq, duke shkruar në mirënjohje, “Pete. Unë të dua. Faleminderit që ishe inkurajues kur nuk ishe i detyruar të jesh. Trimëria juaj më frymëzon dhe miqësia juaj do të thotë shumw për mua”./Insajderi.com

BBC News