Phillip Schofield rrëfehet se si sekreti i të qenit homoseksual po e torturonte

Phillip Schofield rrëfehet se si sekreti i të qenit homoseksual po e torturonte

Phillip Schofield është hapur rreth muajve të ferrit dhe mundimeve që ai kaloi ndërsa u pajtua me seksualitetin e tij.

Ylli I programit të mëngjesit e mbajti sekret faktin se ai ishte homoseksual, dhe kjo e gërryu atë nga brenda.

Phillip, 58 vjeç, ra shumë në peshë, u ul vetëm një natë të Vitit të Ri duke qarë në errësirë, humbi punën dhe një herë iu desh të dilte nga seti i shfaqjes së tij ITV për të vjellë.

Ylli kaloi vite duke u pajtuar me atë që ishte me të vërtetë dhe duke fshehur gjëra nga të dashurit e tij duke përfshirë gruan Stephanie Loëe dhe vajzat Molly dhe Ruby, miqtë e tij, madje edhe veten e tij.

Në autobiografinë e tij të re të ndershme Life’s What You Make It, Phillip hapet rreth mundimit të tij të fshehtë.

Ndërsa ishte duke e pranonuar se ishte homoseksual, pesha e Phillip ra shumë dhe shikuesit filluan ta vërenin./Insajderi.com

Burimi: Mirror