Plazhet më të shtrenjta në botë

“Kristiansand Beach” në Vest-Agder të Norvegjisë është plazhi më i shtrenjtë dhe për një ditë do të shpenzoni së paku 51.82 funte

Plazhet më të shtrenjta në botë

Temperaturat po rriten dhe sigurisht se po mendoni për pushime. Megjithatë, para se të shkoni atëherë duhet të shikoni mirë buxhetin para se të vendosni vendin se ku do të shkoni.

Sigurisht se plazhet më të bukura janë më shtrenjta. “telegraph.co.uk”, ka bërë një renditje me 20 plazhet më të shtrenjta në botë.

Kjo renditje është bërë në bazë të çmimeve nga uji, i birrave, akulloreve dhe drekës.

“Kristiansand Beach” në Vest-Agder të Norvegjisë është plazhi më i shtrenjtë dhe për një ditë do të shpenzoni së paku 51.82 funte.

Norvegjia njihet për çmimet e shtrenjta. Edhe plazhet numër dy e tre vijnë nga ky shtet. Në 20 plazhet më të shtrenjta janë edhe plazhet nga Suedia e Danimarka.

20 plazhet më të shtrenjta në botë

Kristiansand Beach, Vest-Agder, Norvegji – £51.82

Huk Beach, Oslo, Norvegji – £49.67

Solastranda, Rogaland, Norvegji – £48.37

Mareto Plage Publique, Moorea, French Polynesia – 47.08

La Plage de Maui, Tahiti, French Polynesia – £46.85

Åkrasanden, Rogaland, Norvegji – £46.49

Hamresanden, Vest-Agder, Norvegji – £45.82

Ribersborg Beach, Skåne, Suedi – £44.37

Anse Vata, Noumea, New Caledonia – £44.22

Anse Georgette, Praslin, Seychelles – £42.79

Anse Soleil Beach, Seychelles – £42.73

Dueodde Beach, Bornholm, Danimarkë – £42.25

Böda Sand, Kalmar, Suedi – £42.11

Læsø Beach, Danimarkë – £42.10

Beau Vallon, Mahe, Seychelles – £41.91

Blåvand Beach, Danimarkë – £41.90

Poe Beach, New Caledonia – £41.59

Tylösand Beach, Halland, Suedi – £41.52

Rømø Beach, Danimarkë – £41.46

Båstad Beach, Skåne, Suedi – £41.41