Po t’i shihni në rol është gati se e pamundur të identifikoni këta aktorë

Po t’i shihni në rol është gati se e pamundur të identifikoni këta aktorë

Të aktrosh nuk është kurrë e lehtë. Duhen jo vetëm aftësi, por muaj përpjekje për të ndjerë karakterin tuaj dhe për të mësuar gjestet e tyre më të vogla, shprehjet e fytyrës, ngritjet dhe uljet e tyre.

Megjithatë, ndonjëherë edhe kjo përpjekje nuk është e mjaftueshme, dhe këtu vijnë artistët e grimit. Ata mund t’i kthejnë aktorët në krijesa të botës tjetër, t’i bëjnë ata 30 vjet më të vjetër dhe madje të ndryshojnë gjininë e tyre, shkruan Bright Side, transmeton Insajderi.

Ju paraqesim një listë me 20 transformime të pabesueshme që aktorët iu nënshtruan për të interpretuar në filmat tanë të preferuar.

Karen Gillan – Nebula në filmin “Guardians of the Galaxy”

20 Actors Who Truly Disappeared Into Their Roles

Tilda Swinton – Madame Blanc në “Suspiria”

20 Actors Who Truly Disappeared Into Their Roles

Christian Bale – Trevor Reznik në “The Machinist”

20 Actors Who Truly Disappeared Into Their Roles

Oscar Isaac – Apocalypse në “X-Men: Apocalypse”

20 Actors Who Truly Disappeared Into Their Roles

Hugh Grant – Kona Chief në “Cloud Atlas”

20 Actors Who Truly Disappeared Into Their Roles

Tom Cruise – Les Grossman në “Tropic Thunder”

20 Actors Who Truly Disappeared Into Their Roles

Chris Hemsworth – Owen Chase në “In the Heart of the Sea”

20 Actors Who Truly Disappeared Into Their Roles

Johnny Depp – Whitey Bulger në “Black Mass”

20 Actors Who Truly Disappeared Into Their Roles

Carice van Houten – Melisandre në “Game of Thrones”

20 Actors Who Truly Disappeared Into Their Roles

Cate Blanchett – Hobo në “Manifesto”

20 Actors Who Truly Disappeared Into Their Roles

Gary Oldman – Dracula në “Bram Stoker’s Dracula”

20 Actors Who Truly Disappeared Into Their Roles

Brad Pitt – Benjamin Button në “The Curious Case of Benjamin Button”

20 Actors Who Truly Disappeared Into Their Roles

Doug Jones – The Faun në “Pan’s Labyrinth”

20 Actors Who Truly Disappeared Into Their Roles

Ryan Reynolds – Deadpool në “Deadpool”

20 Actors Who Truly Disappeared Into Their Roles

Jared Leto – Nemo në “Mr. Nobody”

20 Actors Who Truly Disappeared Into Their Roles

Ron Perlman – Hellboy në “Hellboy”

20 Actors Who Truly Disappeared Into Their Roles

Vanessa Hudgens – Agnes Bailey në “Gimme Shelter”

20 Actors Who Truly Disappeared Into Their Roles

Hugo Weaving – Red Skull, në “Captain America: The First Avenger”

20 Actors Who Truly Disappeared Into Their Roles

Meryl Streep – Rabbi, në “Angels in America”

20 Actors Who Truly Disappeared Into Their Roles

Eddie Murphy – Saul në “Coming to America”

20 Actors Who Truly Disappeared Into Their Roles