Postera dhe billboards të Aphex Twin janë shfaqur në shumë qytete të botës

Postera dhe billboards të Aphex Twin janë shfaqur në shumë qytete të botës

Logoja ikonike e tyre është shfaqur në Londër, Los Angeles, Berlin dhe Bristol gjatë javës së kaluar

Logoja ikonike e Aphex Twin është shfaqur në tabela dhe postera në qytete anembanë botës. Vepra të reja arti janë shfaqur në Londër, Los Anxhelos, Berlin dhe Bristol gjatë javës së kaluar, kanë vërejtur përdoruesit e mediave sociale.

Në korrik, ekspozita e muzikës elektronike në London Design Museum paraqiti një përdorim misterioz të logos në këndin e sipërm të një ekrani nga bashkëpunëtori vizual i shpeshtë i Aphex Twin, Weirdcore. Ai u shfaq në vitrinat e dyqaneve të Phonica, ishullin Turbo të Bristolit, rrethin e Berlinit Moritzplatz në Kreuzberg dhe një billboard në Los Anxhelos.

Projekti duket të jetë një bashkëpunim me Novation, prodhuesi i pajisjeve muzikore. Kompania ndau një seri imazhesh në Instagram dje (7 tetor) të veprës artistike dhe vuri në dukje se më shumë informacione do të vijnë ndërkohë dhe përfshiu hashtagun #WeAreNovation.

Aphex Twin ka punuar me Novation më parë në Bass Station II. Në të kaluarën, Aphex Twin punoi me KORG në Monologue dhe lëshoi ​​koleksionin Korg Trax krahas tij./Insajderi.com

Burimi: Dazed Magazine