Princ Harry dhe Meghan Markle iu desht të bënin presion që mjuziklli Diana të ndalohet

Princ Harry dhe Meghan Markle iu desht të bënin presion që mjuziklli Diana të ndalohet

Meghan Markle dhe Prince Harry kanë kërkuar prej Netflix të shfaq xhirimet e shfaqjes Diana: A New Musical.

Ky spektakël ishte menduar të filmohej në Broadway para pandemisë Korona, mirëpo u ndal për shkak të pandemisë, mirëpo producentët e kësaj shfaqje kanë thënë se Netflix është duke dashur të bëj filmimin, shkruan Mirror, raporton Insajderi.

Kjo shfaqje ka ngjallur shumë tmerr mes anëtarëve të familjes mbretërore.  Portretizimi i marrëdhënies së thyer të princesësh dhe të mbretëreshës, si dhe anëtarëve të tjerë ka shkaktuar shumë polemika.

Shumë pjesë të kësaj shfaqje janë kontraverse, sidomos pjesa ku Diana është në shtrat me James Heëitt dhe një pjesë ku mbretëresha i thotë asaj: “Në kohët e vjetra ne do të të hiqnim kokën”.

Storja fiksionale shfaq edhe tendencat për vetëlëndim të Dianës, pasi Princi nuk do të ketë edhe një djalë tjetër dhe nuk i jep një vajzë.

Bodyguard-i kaluar i princesësh, ka thënë për gazetën që Harry-t i është dashur të ndërhyjë dhe ta shtyjë Netflix të ndalojë filmimet e këtij mjuziklli që bën një portretizim të tmerrshëm të famijljes së tij.

Mjuziklli është shkruar nga Jo DiPietro dhe David Bryean dhe përfundon me raportin sipas të cilit Diana vdes në një aksident./Insajderi.com