Princ Harry dhe Meghan nënshkruajnë marrëveshjen me Spotify

Princ Harry dhe Meghan nënshkruajnë marrëveshjen me Spotify

Duka dhe Dukesha e Sussex kanë nënshkruar një marrëveshje me shërbimin streaming Spotify për të prodhuar podcast.

Bamirësia e Princit Harry dhe Meghan do të marrë një shumë të pazbuluar nga partneriteti midis kompanisë së tyre të prodhimit, Archeëell Audio dhe Spotify.

Në një rimorkio, Princi Harry dhe Megan premtuan “perspektiva të ndryshme” dhe intervista me “njerëz të mahnitshëm”.

Kjo vjen pasi çifti këtë vit nënshkroi një marrëveshje Netflix për të prodhuar një sërë programesh dhe serialesh.

Podcast-i i tyre i parë, që pritet të lëshohet gjatë periudhës së Krishtlindjes, përshkruhet si një festë e veçantë.

Traileri në faqen e internetit të Spotify paraqet dukën dhe dukeshën që promovojnë marrëveshjen, me Harry duke thënë: “Kjo është ajo që ka të bëjë me këtë projekt, të sjellim perspektiva dhe zëra të ndryshëm që ndoshta nuk i keni dëgjuar më parë dhe për të gjetur gjuhën tonë të përbashkët”./Insajderi.com

BBC News