Princi Charles ha të njëjtin mëngjes çdo ditë

Princi Charles ha të njëjtin mëngjes çdo ditë

Një mbretpr nga momenti kur lindi, Princi i Uellsit gjithmonë ka pasur gjërat më të bukura në jetë, dhe ai ka një mënyrë shumë specifike që i pëlqen të kënaqet dhe të shijojë gjërat.

Në fakt, princi ha të njëjtën gjë për mëngjes çdo ditë, dhe nuk është luksoz sa mund të mendonit, njofton Insajderi.

Princi Charles kurrë nuk ha drekë

Ashtu si babai i tij, Princi Philip, Princi Charles është jashtëzakonisht i ndërgjegjshëm për shëndetin. Ndërsa plaket, ai vazhdon të jetë shumë aktiv dhe i gjallë. Në fakt, ai shpesh kryen më shumë detyra në familjen mbretërore se kushdo tjetër. Një pjesë e arsyes që mbreti i ardhshëm ka mbetur kaq energjik  është dieta e tij e rreptë.

Ndërsa princi e ha mëngjesin e tij çdo ditë , ai kurrë nuk ha drekë. Sipas librit të Sally Bedell Smith, “Prince Charles: The Passions and Paradoxes of a Improbable Life”, princi ha një mëngjes të lehtë, por jo drekë.

“Ai ha një pjatë drithërash të përzier posaçërisht, me mjaltë dhe konserva në një tabaka argjendi, disa copa frutash dhe çaj. Ai kurrë nuk ha drekë”, shpjegoi Smith.

Princi Charles ha të njëjtën gjë për mëngjes çdo ditë

Së bashku me çajin dhe frutat e tij, princi gjithashtu ka një vezë të zier butë. “Vezët e tij duhej të ziheshin për saktësisht katër minuta. Nuk ishte kurrë diçka tjetër përveç një vezë katër-minutëshe. Gjithmonë mbaja tre tigan që zienin – vetëm për të qenë të sigurt ”, shpjegoi për Guardian shefi privat i Princave, Mervyn Wycherley.

Në librin e tij “On Royalty”, Jeremy Paxman mbështeti historinë e Wycherley. Ai shkroi:

“Për shkak se stafi i tij nuk ishte asnjëherë mjaft i sigurt nëse veza do të ishte saktësisht e kënaqshme, një seri vezësh u gatuan dhe u shtruan në një rresht në rritje të numrave. Nëse princi do të mendonte që veza numër pesë ishte shumë e lëngshme, ai do të zgjidhte numrin gjashtë ose shtatë”.

Meqenëse nuk mund ta kuptonit kurrë kur keni vezën e përsosur, stafi mbretëror, për fat të keq, harxhon dhjetëra vezë çdo mëngjes duke përgatitur mëngjesin e mbretit të ardhshëm të kurorës. /Insajderi.com

Burimi: Cheat Sheet