Princi George është trashigimtari i parë në listë për të u bërë mbret pas princit Charles

Princi George është trashigimtari i parë në listë për të u bërë mbret pas princit Charles

Komentuesi i familjes mbretërore, Christofer Wilson, tha se princi i ri ka më së shumti gjasa të bëhet trashigimtari i fronit.

Ai përmendi faktin që princat Willian dhe Harry ka pak gjasa të kthehen në residencën e babait të tyre sepse asnjë nga ta nuk ka kujtime të mira në atë vend, si referencë për vdekjen e Diana’s.

Wilson shtoi se Princi Harry dhe gruaja e tij Meghan nuk duket sikur do të kthehen në Mbretërinë e bashkuar në të ardhmen e afërt, kështu si përfundim princi George mund të jetë trashigimtari i parë në radhë.

“11 vite prej tash, princi George do të mbushë moshën e duhur për të qenë sundimtar. Ndoshta ai mund të jetë sundimtari i ardhshëm që do të banojë në residencën e shekullit të 18 Costëold”, thotë Wilson.

Princi Charles e bleu Gloucestershire në vitin 1980. Ai jetoi aty me princeshën Diana dhe dy djemtë e tyre, William dhe Harry./Insajderi.com