Princi William emërohet “tullaci më seksi në botë” – kush vjen pas tij?

Princi William emërohet “tullaci më seksi në botë” – kush vjen pas tij?

Sipas një raporti nga “The Sun”, Princi William është përshkruar si “seksi” 17.6 milionë herë në bloge, artikuj dhe faqe të ndryshme në internet, njofton Insajderi.

Ky numër është më i lartë se secili prej të famshmëve të tjerë tullacë, duke i dhënë atij titullin “tullaci më seksi i botës”, i cili citoi një studim nga grupi i kirurgjisë kozmetike Longevita.

Pas vendit të parë që zuri princi vijnë Mike Tyson, Jason Statham, Vladmir Putin dhe Patrick Stewart.

Figura të tjera të shquara në top 10-shë ishin Dwayne “The Rock” Johnson, Bruce Willis, John Travolta, Floyd Mayweather dhe Vin Diesel. /Insajderi.com