Princi William flet për herë të parë për intervisten e BBC me Princeshën Diana

Princi William flet për herë të parë për intervisten e BBC me Princeshën Diana

Princi William ka thënë se ai ‘mirëpret’ një hetim të ri në intervistën e BBC me nënën e tij të ndjerë që dërgoi valë tronditëse në të gjithë botën.

Duka i Kembrixhit e quajti hetimin ‘një hap në drejtimin e duhur’ dhe tha se shpreson që e vërteta rreth intervistës famëkeqe të Panorama midis Princeshës Diana dhe gazetarit Martin Bashir të zbulohet.

Një hetim i pavarur, i udhëhequr nga Lord Dyson do të fillojë menjëherë dhe do të kërkojë të zbulojë se si korporata dhe gazetari Bashir zbritën lugën.

Në një deklaratë të lëshuar përmes Pallatit Kensington, Princi William tha: “Hetimi i pavarur është një hap në drejtimin e duhur. Ai duhet të ndihmojë në përcaktimin e së vërtetës prapa veprimeve që çuan në intervistën e Panorama dhe vendimet pasuese të marra nga BBC në atë kohë “./Insajderi.com

Mirror