I propozon të fejuarës para Papës

I propozon të fejuarës para Papës

I ka kërkuar të fejuarës të martohen duke u gjunjëzuar para saj në audiencën private me Papa Françeskun.

Takimi ishte në sallën Clementina të Pallatit Apostolik. Bëhet fjalë për takimin e parlamentarëve katolikë, dhe protagonisti në fakt është parlamentari venezuelian Dario Ramirez, i cili është larguar nga regjimi i Maduros në 2014 dhe jeton në ekzil.

Gjithçka ka ndodhur të dielën e kaluar dhe reagimi i Papa Bergolios është habi por edhe kënaqësi.