Pse Kina cenzuron tatuazhet e David Beckham

Pse Kina cenzuron tatuazhet e David Beckham

Në dokumentarin e përkushtuar për futbollistin e famshëm David Beckham “David Beckham Into The Unknoën”, tatuazhet e tij janë cenzuruar në kanalet kineze.

Tatuazhet që mbulojnë këmbët dhe duartë e tij janë cenzuruar sepse konsiderohen amorale dhe vulgare, raporton Daily Star, shkruan Insajderi.

Tatuzhet janë të ndaluara në kanalet e televisionit të këtij shtëti komunist sepse konsiderohen të jenë material immoral dhe vulgar që nga viti 2018.

Për tatuazhet e Beckham ka folur edhe tatu artisti i tij Mark Mahoney. Ai ka rrëfyer që në fillim nuk e njohur futbollistin e famshëm. Por ajo që ka vërejtuar ai është fakti që Beckham duket sikur nuk e ka ndjenjën e dhimbjes.

“Shumë njerëz vinë këtu, por David vie shumë shpesh dhe duket sikur nuk e ka ndjenjën e dhimbjes. Ai është konsumatori ideal, që rri rehat dhe bën biseda interesante. Ai është shumë i fuqishëm.”/Insajderi.com