Pse nuk duhet t’i vendosni këmbët asnjëherë në këtë pjesë të veturës?

Pse nuk duhet t’i vendosni këmbët asnjëherë në këtë pjesë të veturës?

Një shofer ka provuar të bind të dashurën e tij për vendosjen e rripit të sigurimit në një mënyrë të veçantë.

Burri, duke vozitur në kryeqytetin e Brazilit, Brazili e filmoi vetveten ndërsa po vozite në rrugët e qytetit.

Videoja tregon shoferin duke drejtuar telefonin drejt partneres së tij në sediljen e përparme të pasagjerit. Vetura mësohet të ketë qenë e tipit ‘Chevrolet’.

Pasagjerja po kontrollonte telefonin me këmbët e saj të vendosura në pjesën e përparme të makinës, ndërsa shoferi detyrohet të bëjë një kthesë.

Kjo shkakton që e dashura e tij të ndërron pozicionin automatikisht dhe të bie nga karrigia, duke bashkuar kokën dhe këmbët e saj.

Ndiqeni videon për ta parë momentin qesharak.