Opinionisti i mirënjohur, Arjan Konomi, famës i pri" />

Pse nuk u martua Arjan Konomi asnjëherë?

Pse nuk u martua Arjan Konomi asnjëherë?

Opinionisti i mirënjohur, Arjan Konomi, famës i priu më së shumti nga “Për’puthen”, shkruan Insajderi.

Brenda këtij programi jepte mendimin e tij rreth takimeve të konkurentëve që bëheshin për qëllime të dashurisë.

Konomi kishte edhe kritikat e tij për ndarjet dhe lidhjet e personazheve në emison që shpeshherë edhe i ka pajtuar me opinionin e tij, por ai vetë nuk është martuar kurrë.

Ai u pyet nga një televizion shqiptar përse nuk është martuar asnjëherë?

Arjani ka ‘goditur’ me përgjigjen.

“Sepse nuk dua të fus në shtëpi një të panjohur që të më marrë pasurinë”, deklaroi ai.

Gazetari duket se nuk ka ndërruar mendim, pasi vazhdon të jetë beqar duke gëzuar sukeset e tij në profesionin që ka. /Insajderi.com