Psikologu i njohur flet për Butrint Imerin, deklaratën e tij e vlerëson si abuzim seksual

Psikologu i njohur flet për Butrint Imerin, deklaratën e tij e vlerëson si abuzim seksual

Jo më shumë se një javë në media e në rrjete sociale është ka qarkulluar një deklaratë e Butrint Imerit, e cila po del të jetë abuzim seksual.

Kështu të paktën ka thënë psikologu Petrit Thaçi, i cili kishte qenë i ftuar në emisionin Review.

Sipas tij, deklaratat e këngëtarit kanë elemente të abuzimit seksual.

“Deklarimi i artistit në fjalë, prekë elemente mjaft serioze të abuzimit seksual”, ka thënë Thaçi.

Tutje ai e ka sqaruar këtë term, duke thënë se marrëdhënia mes Butrint Imerit dhe vajzës nuk ka qenë në vetëdijë të plotë, pasi siç është cituar ka pasur edhe akool gjatë festës.

“Kur them abuzim seksual duhet ta kemi parasysh që abuzimi seksual është çdo marrëdhenie fizike me personin që nuk është në vetdijshmëri të plotë. Aty ka pasur alkool një mbrëmje më alkool”, përfundoi psikologu.

Sonte në Review, Ramadan Krasniqi – Dani – 11.01.2020

Sonte në Review, Ramadan Krasniqi – Dani – 11.01.2020

Gepostet von Review am Samstag, 11. Januar 2020