Publikohen çastet familjare mes Majk-ut dhe djalit të tij nga Majlinda

Publikohen çastet familjare mes Majk-ut dhe djalit të tij nga Majlinda

Pavarësisht se u ndanë para se djali i tyre të vinte në jetë, Roani do të jetë gjithmonë ai që do të krijojë një lidhje mes babit dhe mamit të tij.

Majlinda Zeka, e cila u bë e njohur nga lidhja me reperin Majk, tashmë ka treguar se ka vazhduar jetën dhe nuk ka hedhur historinë e tyre pas krahëve.

Ndërsa Roani jeton me nënën, ai shpesh merret nga i ati për të kaluar disa orë bashkë me të.

Dhe Majlinda vendosi që të publikonte në profilin e hapur prej saj të Roanit në Instagram të cilin e menaxhon, një foto ku pozon krah të atit Majk.