Publikohet bashkëpunimi i Fifit dhe MC Kreshës

Publikohet bashkëpunimi i Fifit dhe MC Kreshës

Dueti i përfolur i MC Kreshës dhe Fifit më në fund është publikuar.

Kënga titullohet “Psikopatja jote” dhe teksi është shkruar prej të dy këngëtarëve që kanë bërë tekste të sukseshme.

Për realizimin e këngës është përkujdesur Max Productins.