Publikohet bashkëpunimi i shumëprituri “Edhe ti” nga Tayna dhe Mozzik

Publikohet bashkëpunimi i shumëprituri “Edhe ti” nga Tayna dhe Mozzik

Është publikuar me videoklip kënga “Edhe ti” nga Tayna dhe Mozzik.

Ka dalë kënga e shumë e pritur nga dyshja Tayna dhe Mozzik.

Gjatë javës së kaluar është përfolur shumë për këtë bashkëpunim të cilin reperët menjëherë e konfirmuan, e tani kënga është në Youtube bashkë me videoklip.

Kënga ka titullin “Edhe ti” dhe është produkt i Cricket, me tesk të vetë Taynës dhe Mozzik.

Dyshja këndojnë për atë se si e quajnë njëri-tjetrin ‘lakmintarë’, ndërsa videoklipi është i mbushur me vetura e villa super luksoze dhe artistët shfaqen me shumë stil.