Dokumetari i ri i Wu Tang u publikua sot, saktësisht 25 vite pas shfaqjes së 'Enter The Wu-Tang (36 Chambers)

Publikohet dokumetari i ri i Wu-Tang ‘For The Children’

Publikohet dokumetari i ri i Wu-Tang ‘For The Children’

Dokumetari i ri i Wu Tang u publikua sot, saktësisht 25 vite pas shfaqjes së ‘Enter The Wu-Tang (36 Chambers).

Pas premierës në Villain të Brooklyn natën e kaluar, dokumentari i Wu Tang Clan ‘For The Children: 25 Years of Enter the Wu-Tang’ me regji nga Shomi Patwary, prej tash mund të shihet prej pjesës tjetër të botës.

I ndërtuar me biseda prej pjestarëve të bendit, që flasin lidhur me trashëgiminë 36 Chambers’ dhe ndërlidhjen e vazhdueshme, ndërkohë që ka kontribute edhe prej artistëve si A$AP Rocky dhe A$AP Ferg, muzika dhe estetika e të cilave ka marrë shumë prej grupit të Staten Island.