Puff Diddy ka kaluar një verë në komunitetin Amish

Puff Diddy ka kaluar një verë në komunitetin Amish

Diddy, i cili ligjërisht ndryshoi emrin e tij në Sean Love Combs, zbuloi se ai kaloi një verë të vlefshme si fëmijë duke qëndruar me njerëzit Amish.

Hip-hop artisti deklaroi, “Emri im është Sean Love Combs dhe unë jam një ish-fëmijë i Fresh Air Fund. Unë jam rritur në Harlem. Ne nuk kishim ndonjë kamp veror ”.

Ai kujtoi për një kohë të kaluar në një shtrat dhe mëngjes në New Hampshire, ku mësoi të luante tenis.

“Shkova dhe qëndrova me një familje Amish, dhe kjo ishte çmenduri sepse nuk kishte energji elektrike dhe gjëra të tilla – kjo më ndihmoi të mbijetoja”, tha ai. “Më ndihmoi. . . të kesh ato përvoja që të të tregojnë se gjithçka do të jetë në rregull. Nuk ka energji elektrike ”.

Combs tha: “Fresh Air Fund ndryshoi jetën time, siç mund ta shihni”./Insajderi.com

PageSix