Punëtorët e seksit të shqetësuar pasi aktorja e famshme fitoi miliona në platformën për të rritur

Punëtorët e seksit të shqetësuar pasi aktorja e famshme fitoi miliona në platformën për të rritur

Që nga fillimi i pandemisë në mars, shumica e kompanive kanë hasur në probleme financiare – por jo edhe platforma OnlyFans, njofton Insajderi.

Një platformë abonimi ku krijuesit shesin përmbajtje direkt tek fansat, që nga fillimi i saj në vitin 2016, kryesisht është përdorur nga punonjësit e seksit, OnlyFans ka parë një kërcim të jashtëzakonshëm të anëtarësimit që nga muaji mars, me një rritje prej 75% nga muaji në muaj në regjistrimet e reja .

Carbi B dhe Blac Chyna që iu bashkuan platformës, i ka shtuar vetëm popullaritetin e saj, në atë shkallë që fillimi i një llogarie OnlyFans është bërë diçka e zakonshme.

Tani, platforma është vendosur të bëhet edhe më e popullarizuar pasi aktorja dhe këngëtarja Bella Thorne ishte bërë krijuesja e parë që bëri një milion dollarë në një ditë të vetme. Duke shitur përmbajtje ekskluzive me 20 dollarë në muaj, Thorne ka bërë 2 milionë dollarë në platformë në më pak se një javë.

Dështimi financiar i Thorne ishte kryetituj i tabloideve, ka frymëzuar edhe të tjerë të bëhen pjesë e platformës; e kjo ishte gjithashtu, pa dyshim, një marketing i shkëlqyeshëm për vetë OnlyFans.

Sidoqoftë, ekzistonte një grup që ishte më pak i emocionuar për arritjet e Thorne: punonjës të seksit, të cilët kanë vite që përdorin OnlyFans dhe kanë dyshime për të ardhmen e tyre në platformë.

Punonjësit e seksit janë të shqetësuar Thorne dhe të famshëm të tjerë që fitojnë shumë para në OnlyFans do t’i mashtrojë njerëzit të besojnë se ndërtimi i një marke në OnlyFans është e lehtë, kur në të vërtetë është një proces i mundimshëm dhe i lodhshëm. “Njerëzit mendojnë se kjo është para e shpejtë, blah blah blah. Por nuk është,” – thotë punonjësja e seksit Allie Eve Knox. “Kjo punë do kohë të plotë, krijim i përmbajtjes me orar të plotë, e shumë shpesh me orë të stërzgjatura”. /Insajderi.com

Burimi: The Rolling Stones