Pushime të paharruara për Ledrin dhe Ermalin, sjellin pamje nga Maldivet

Pushime të paharruara për Ledrin dhe Ermalin, sjellin pamje nga Maldivet

Pasi përmbyllën një vit shumë të suksesshëm në muzikë, Ermal Fejzullahu dhe Ledri Vula udhëtuan për pushime.

Ata si destinacion zgjodhën Maldivet, ndërsa nuk kanë munguar fotografitë nga vendi ku po qëndrojnë.

Së fundi, ata postuan foto teksa po notonin bashkë me Artin, djalin e Ermalit.

Kujtojmë se bashkë me Ledrin dhe Ermalin në pushime janë edhe partneret e tyre, Sara dhe Ariana.