Puthje dhe sensualitet në takimin e Adës dhe Edit – Shumë të afërt që në takimin e parë

Puthje dhe sensualitet në takimin e Adës dhe Edit – Shumë të afërt që në takimin e parë

Emisioni “Për’puthen 3” tashmë ka startuar transmetimin.

Prezantimi  vajzave dhe djemve që do të jenë pjesë e kastit është bërë , ndërsa tashmë kanë filluar edhe takimet e para.

Takimi i dytë ishte ai në mes të Adës dhe Edit ku është komentuar mjaftë shumë pasi që nuk munguan puthjet dhe ledhatimet.

Të dy fillimisht folën për familjen e tyre dhe marrëdhëniet që kanë me ta.

Më pas Edi e quajti të ftohtë Adën, e cila po rrinte shumë larg djalit, por më pas gjithçka ndryshoi dhe ata u afruan.

Ndërsa gjatë komentimit të takimit në studio ishte Edi që u gjykua shumë i ftoftë karshi Adës./Insajderi.com