“Qepe llapën, të kapi prej flokësh e të nxjerr jashtë”, plas sherri mes Mikelës dhe Adës, Bruno detyrohet t’i ndajë

“Qepe llapën, të kapi prej flokësh e të nxjerr jashtë”, plas sherri mes Mikelës dhe Adës, Bruno detyrohet t’i ndajë

Një debat i ashpër mes konkurrenteve të ‘Për’puthen’ ka ndodhur sot, ku tonet kanë qenë tejet të ngritura mes Adës dhe Mikelës.

Gjatë debatit mes Brunos dhe Mikelës, kjo e fundit është përplasur me Adën, derisa u desh që Bruno të hynte në mes të vajzave që t’i ndajë.

“Tani ta nxjerr unë jashtë apo ndonjë, se kjo injorante kështu, moj ti sje askush”, i ka thënë Ada, Mikelës.

Mikela në mes të emisionit i tha “kush je ti që injoron e kthen kurrizin, hello ja ku jam”.

Në këtë moment Ada i është kthyer: “Qepe llapën dhe rri urtë aty se un të ngrej në ajër, të kap prej flokësh dhe të nxjerr jashtë”.

Situata e tensionuar në mes vajzave ka vazhduar edhe më vonë por që ka përfunduar pa ndonjë përplasje fizike.

Mikela: Do ti mbushësh mendjen publikut se nuk jam kështu, që jam më shumë.

Ada: Nuk dua të të flas fare.

Mikela: Je injorante fare.

Ada: Je ti injorante.

Mikela: Ke ardhur këtu, debate me njerëzit. Idiote fare, o zot i madh.

Ada: Ta nxjerr unë jashtë apo…

Mikela: Mos më kthe mua kurrizin.

Ada: Po nuk je askush.

Mikela: Qepe se do të të kap për lesh koke.

Ada: Mos më trego mua lesht e kokës se jam e vogël po të ngre në ajër.

Bruno: Jeni femra, rrini urtë./Insajderi.com