Ramadan Krasniqi flet për kohën kur ka qenë i ri: I kam pas dëshirë makinat e mira dhe të reja

Ramadan Krasniqi flet për kohën kur ka qenë i ri: I kam pas dëshirë makinat e mira dhe të reja

Ndonëse tani i ka të gjitha, Ramadan Krasniqit duket se i paska mbetur peng diçka kur ka qenë i ri.

I ftuar në këtë të shtunë në emisionin Review, Dani është përgjigjur disa pyetjeve në rubrikën e lojërave.

“Çka të ka mbetur merak me ble, e që më herët nuk ke mundur”, ishte pyetja drejtuar këngëtarit.

Ramadan Krasniqi u shpreh se kur ishte i ri, kishte shumë merak të blinte një makinë të re dhe të shtrenjtë, e që sipas tij, ky  merak ka qenë kohë më parë duke nënkuptuar se tashmë ai i posedon ato.

“S’i kemi pas kushtet, edhe për çudi i kam pas deshirë veturat e mira edhe të reja”, shtoi ai.

Sonte në Review, Ramadan Krasniqi – Dani – 11.01.2020

Sonte në Review, Ramadan Krasniqi – Dani – 11.01.2020

Gepostet von Review am Samstag, 11. Januar 2020