Rastet kur vajzat kanë treguar se të shëndoshesh është gjëja e duhur

Rastet kur vajzat kanë treguar se të shëndoshesh është gjëja e duhur

Në ditët e sotme të quhesh “i hollë” është një kompliment. Por në kundërshtim me këtë besim popullor, të qenit i dobët nuk mund të barazohet me të qenit i shëndetshëm apo i tonifikuar.

Shpesh herë të jesh e dobët, nuk do të thotë se je e bukur apo në modë. Vajzave u duket kompliment nëse u thua ke humbur peshë, por jo për të gjitha vlen kjo gjë.

Më poshtë ju sjellim disa raste kur vajzat të cilat kanë shtuar peshë, duken më bukur. Këto femra duken më bukur pas shtimit në peshë dhe rezultatet janë vërtet të dukshme.