Reagojnë ish konkurrentët për ndarjen e Bashkimit dhe Alvisës

Reagojnë ish konkurrentët për ndarjen e Bashkimit dhe Alvisës

Alvisa dhe Bashkimi, kohë më parë kanë dalë si çift, nga programi përputhen.

Pas shumë debateve e diskutimeve në lidhje me marrëdhënien e tyre, Bashkimi ka bërë të ditur se i kanë dhënë fund lidhjes.

Pasi ai ka deklaruar ndarjen e tyre, edhe ish konkurrentët e tjerë kanë hedhur kunja për këta të dy.

E, në këto reagime nuk mungoi as ai i Hysenit, i cili kishte shkruar në “Instagram” se “gënjeshtrat mbesin gënjeshtra edhe nëse të gjithë i besojnë.”

Njëjtë kanë vepruar edhe miqtë e Hysenit, Andi dhe Melisa duke shkruar gjithashtu në story: “Ah mer Bush”.