Arbenita Ismajli: Të gjitha faqet që po shpërndajnë të kaluarën time, burg ose shumë të madhe parash

Arbenita Ismajli: Të gjitha faqet që po shpërndajnë të kaluarën time, burg ose shumë të madhe parash

Arbenita Ismajli ka reaguar përmes një postimi në instagram, duke i kërcënuar të gjithë ata që kanë shpërndarë disa video të saj nga e kaluara e saj.

Si duket bëhet fjalë për një video ku ajo shihet në momente intime me një mashkull, i cili nuk është Fero.

Modelja duket se është acaruar shumë dhe këtë e ka shprehur përmes një postimi në Instagram.