“Rehat në shpi, tu e dit se smë tradhëton njeri”, këngëtarja i lë të gjithë pa fjalë

“Rehat në shpi, tu e dit se smë tradhëton njeri”, këngëtarja i lë të gjithë pa fjalë

Enca Haxhia e teproi me fotografitë që po i hedhë në rrjetet sociale ku shihet me të njëjtin fustan veshur.

Ajo në foton e sotme shihet e ulur në kolltuk dhe rrinte rehat.

Për këtë rehati, këngëtarja ka një arsye që është shumë e madhe.

Enca është beqare prandaj e di që nuk ka se kush mund ta tradhtojë.