Reperi Buta i martuar tash e një kohë

Reperi Buta i martuar tash e një kohë

Këtë verë duket që po e shfrytëzojnë mire artistët tanë me koncertet e tyre nëpër vend dhe rajon.

E kjo dukët që të jetë e ngjashme më angazhime edhe për reperin nga Ferizaj, Buta.

Ai në një intervistë për të ka treguar së i kanë munguar koncertet dhe është i kënaqur që tashmë ato kanë filluar.

Por ajo që ka befasuar në këtë intervistë ishte deklarata e tij që ai tashmë është i martuar.

”Jetë private për ata i thojnë edhe jetë private, nuk kam çka me tregu nuk është qikë është gruaja jem, tashmë jam i martuar”, ka deklaruar Buta.

Ai më tej, ka thënë së është i lumtur dhe bashkë janë tashmë e tre vite.

Buta ka deklaruar se tashmë është duke punuar në projekte të reja, por nuk ka treguar detajë./Insajderi.com