Reperi unik Sticky, sjell projektin më të ri

Reperi unik Sticky, sjell projektin më të ri

Sticky ështe talent i ri në industrinë e rep muzikës vendore, ai sapo ka sjellë projektin e tij të radhës ‘Katana’, edhe në këtë projekt si edhe në projektet e tjera Sticky vjen ndryshe nga siç jemi mësuar të shohim ne kulturën e repit vendor.

Për projektin e ri ‘Katana’, tekstin e ka shkruar vet reperi ndërsa pjesa tjetër si beat, mix dhe incizimi janë realizuar nga Nart Kelmendi.

Me tekste dhe video me ndryshe Sticky ka filluar ta krijoj një identitet unik ne repin vendor.

Për më shumë mund të shikoni projektin e plotë: