Rihanna është duke punuar në një libër gatimi

Rihanna është duke punuar në një libër gatimi

Rihanna ka folur për atë që ka qenë duke punuar gjatë bllokimit dhe, përveç që është “gjithmonë duke punuar në muzikë”, asaj i është dashur ca kohë për t’u çlodhur.

“Unë jam gjithmonë e zënë dhe karantina më dha kohë për të bërë gjëra që nuk do të kisha qenë gjithmonë në gjendje të bëja – të shikoja një kuti të tërë të vendosur brenda një dite, të gatuaj, të dilja në shëtitje”, thotë ajo, në një intervistë me Closer.

“Është e rëndësishme që ne të bëjmë gjëra të vogla që na pëlqejnë dhe të jemi të mirë me veten tonë.”

Sidoqoftë, gatimi ka ringjallur planet për një libër gatimi të shkruar nga këngëtarja.

Çfarë mund të presim nga një libër i tillë gatimi? Epo, në intervistë ajo shton se “e pëlqen ushqimin nga rrënjët e mia Barbadiane dhe ha shumë peshk të freskët”./Insajderi.com

Dazed Magazine