Rihanna paditet nga dy artistë

Rihanna paditet nga dy artistë

King Khan dhe vajza e tij Saba Lou po padisin Rihanna për shkelje të së drejtës së autorit, konfirmojnë raportet e TMZ dhe Pitchfork.

Sipas dokumenteve të gjykatës të siguuara nga TMZ, King Khan dhe Saba Lou pretendojnë se Rihanna përdori këngën e tyre të vitit 2012 “Good Habits (and Bad)” pa leje në një klip në Instagram që promovonte kompaninë e saj Fenty, njofton Insajderi.

“Good Habits (and Bad)” u shkrua nga King Khan dhe Saba Lou. Artistët dëshirojnë që kënga e tyre të mos përdoret më në këtë kapacitet nga Fenty, dhe ata po padisin

Rihanna për dëmtime akoma të paspecifikuara për reklamën mori më shumë se 3.4 milionë shikime. /Insajderi.com