Rihanna shokon adhuruesën në një takim të papritur në një pompë benzine

Rihanna shokon adhuruesën në një takim të papritur në një pompë benzine

Rihanna i dha një fansi dhuratën e fundit për Krishtlindje.

Ndërsa ishte në një stacion karburanti në vendlindjen e saj Barbados, ylli i muzikës pop u ndesh me një adhurues dhe bëri një video të ëmbël me të.

“Krishtlindjet e mia sapo u gëzuan”, tha adhueuesi i kënaqur në video.

Si Rihanna ashtu edhe adhuruesi kishin vendosur maska.

Duke përshkruar rrethanat e takimit, Rihanna tha se ata ishin “në një stacion benzine të rastësishme, ne madje nuk po blejmë gaz. Ne as nuk jemi duke vozitur ”./Insajderi.com

PageSix