Rikthehet Ismet Hebibi dhe i drejtohet Albinit e Isës: O bëjeni ju, o e bëje unë

Rikthehet Ismet Hebibi dhe i drejtohet Albinit e Isës: O bëjeni ju, o e bëje unë

Këtë javë në ekranet televizive konkretisht n’ Kosove Show është rikthyer i vetë shpalluri kandidat për President, Ismet Hebibi.

Ai dërgoi porosi të “mëdha për Albin Kurtin dhe Isa Mustafen për bërjen e qeverisë dhe ndarjen e postit të presidentit.