Rita Ora del në kopsht për të marrë vitaminë D

Rita Ora del në kopsht për të marrë vitaminë D

Rita Ora ditët e izolimit po i kalon si është më së miri.

Ajo na bëri me dijë se ka dalë në kopsht, për të marrë pak vitaminë D.

Rita ndau disa fotografi, ku shihet e ulur në bari, teksa ka veshur bikini ngjyrë të bardhë, dhe e tërë vëmendja shkon te trupi i saj i tonifikuar.

Kënga e fundit e saj është “How to be lonely” të cilën e shoqëroi me videoklip, dhe ka marrë mbi 4 milionë shikime.

Jo vetëm këngë, por edhe gjymtyrët e trupit…