Rita Ora në Los Angeles me veshje transparente

Rita Ora në Los Angeles me veshje transparente

Rita siguroi që të gjithë sytë të ishin në të teksa ajo doli jashtë me bluzë të tejdukshme në ngjyrë më të errët.
Megjithatë, duke mos qenë e kënaqur me një pamje mahnitëse, këngëtarja zgjodhi një ndryshim të veshjes, duke shkëmbyer me një palë pantallona po ashtu të lëkurës.

Megjithatë, duke mos qenë e kënaqur me një pamje mahnitëse, këngëtarja zgjodhi një ndryshim të veshjes, duke shkëmbyer me një palë pantallona po ashtu të lëkurës.
Ajo përfundoi pamjen me vathë diamanti, një gjerdan dhe aksesorë tjerë të ndryshëm.