Rita Ora në shtrat me supermodelen e famshme

Rita Ora në shtrat me supermodelen e famshme

Rita Ora i ka ururar ditëlindjen supermodeles Ktae Moss me disa fotografi ku të  dyja duken tw zhveshura dhe të mbuluara me jorgan në të njejtin shtrat.

Rita e ka pasur gjithmonë frymëzim modelen që ky thyer të gjithë kufijtë në fushën e modelizmit.

Ndërsa pasi ka fituar famën, Ritës i është dhënë rasti të shoqërohet pikërisht me modelen e saj të preferuar.

Me rastin e ditëlindjes së Moss, Rita ka postuar disa fotografi që ato kanë bërë bashkë gjatë kohëve që kanë kaluar bashkë.