Rita Ora shkëlqen në fustanin e bardhë

Rita Ora shkëlqen në fustanin e bardhë

Rita Ora ka treguar edhe njëherë figurën e saj sensacionale derisa ka pasur të veshur një fustan të bardh në paraqitjen e saj të parë në Festivalin e filmit në Cannes

Ajo ishte në NYC për Met Gala javën e kaluar, para se të kthehet në vilën në Londër.

Tani, ajo shfaqet përsëri, Rita Ora është shfaqur përsëri dhe atë në Nice në Festivalin e Nice për edicionin e 72 të Festivalit të Filmit në Cannes.

Rita është për herë të parë në këtë festival do të bëj një foto-sesion të Magnum që do të mbahet atje.