Roberti befason me përgjigjen kur pyetet për puthjen e fundit që Nora ia dha

Roberti befason me përgjigjen kur pyetet për puthjen e fundit që Nora ia dha

Jeta private e këngëtarit është mjaft e komentuar në mediat rozë.

Atij në çdo emision pyetjet më të shpeshta i janë bërë lidhje me Nora Istrefin.

Këngëtari është pyetur nëse mban mend puthjen e fundit që Nora ia ka dhuruar.

“Si puthje edhe pse jemi shokë dhe jemi prindër të Rene, nuk mungojnë, por puthjen e fundit romantike, s’e mbaj mend. Unë jam një prej atyre tipave që jap shpesh puthje dhe i kam dhënë shpesh puthje, si fëmijë, jam njeri shumë i dashur”, u shpreh ai.