Ronela Hajati vjen me një kërcënim për burrat të cilët po shfrenohen në komente

Ronela Hajati vjen me një kërcënim për burrat të cilët po shfrenohen në komente

Ronela Hajati ka qenë njëra nga artistet më aktive në Instagram gjatë kësaj periudhe pandemie, ajo publikonte imazhe nga më të ndryshmet.

Këngëtarja së fundmi në një imazh të publikuar ka kërkuar nga ndjekësit e saj të jenë të matur në komente, se për ndryshe do përgjigjet në atë mënyrë sa do ia përfundojë marrëdhënien me gruan.

“Jam shume e mire e di …. dhe ju lutem komentet me hormone kursejini se do i heq ose do bej ndonje replike qe do ju lere gruaja me sekonda”, shkruan Ronela.

Review me nostalgji na kthen në kohën e postierave