Rregulli i David dhe Victoria Beckham për telefonat

Rregulli i David dhe Victoria Beckham për telefonat

David Beckham thuhet se ia ndaloi gruas së tij Victoria të përdorte telefonin në mënyrë që ata të kalonin disa momente të këndshme së bashku.

David dhe Victoria po ndërmarrin të gjitha hapat e mundshëm për ta mbajtur të shëndetshme martesën e tyre 21-vjeçare, njofton Insajderi.com

Ylli i futbollit thuhet se propozoi një rregull: kur çifti janë bashkë, telefonat janë të ndaluar.  Kështu ashtu mund të shijojnë disa orë qetësie me njëri tjetrin dhe të flasin për ditën e tyre.

Victoria and David Beckham Relationship Timeline - How Did David & Victoria  Beckham Meet?

Çifti shumë i adhuruar, kohët e fundit shijuan një pushim një javor për të kaluar një kohë cilësore me familjen.

Është raportuar se Beckham ka vërejtur se Victoria gjithmonë e kishte telefonin në dorë, kështu që ai i kishte thënë asaj të kalonte mbrëmjen pa pajisje në shtëpi nga të cilat përfitojnë e gjithë familja. /Insajderi.com

Victoria and David Beckham set for confinement at family home: here's why |  HELLO!

Burimi: Geo TV