Ryan Gosling dhe Chris Evans i bashkohen kastës së aktorëve në filmi e ri të Netflix

Ryan Gosling dhe Chris Evans i bashkohen kastës së aktorëve në filmi e ri të Netflix

Regjisorët e filmit “Avengers” janë duke bërë një film të ri, në kastën e të cilit përfshihen edhe Ryan Gosling dhe Chris Evans.

Filmi quhet “The Gray Man” dhe është i bazuar në novelen me titull të njëjtë nga Mark Greany, raporton The Indenpendent, shkruan Insajderi.

Projekti po realizohet me buxhet prej 200 mijë dollarësh, duke u bërë kështu një prej filmave më të shtrenjtë të Netflix.

Vëllezërit Anthony dhe Joe Russo që kanë bërë regjinë e shumë filmave të Marvel Universe, janë ata që do tëpunojnë në këtë film dhe kompania e tyre AGBO do të bëj produksionin e filmit./Insajderi.com