Sa dinë t’i këndojnë dhe sa i kuptojnë qytetarët këngët e MC Kreshës, shikoni këto momente epike!

Sa dinë t’i këndojnë dhe sa i kuptojnë qytetarët këngët e MC Kreshës, shikoni këto momente epike!

Në emisionin ‘Review’ me Nora Haxhën i ftuar këtë javë ka qenë reperi kosovar, MC Kresha.

Ky i fundit jo pak herë shquhet e komentohet për tekstet me domethënie të thella dhe të logjikshme, ndonëse nuk i mungojnë as ato tekste që pak a shumë s’kanë kurrfarë lidhje mes vete.

SHIKO > Tri gjërat që Robert Berisha i bënë me një vajzë para se të shkojë në krevat

Ne kemi dalur për t’i pyetur qytetarët se a e dëgjojnë dhe a i kuptojnë këngët e Kreshës. Reagimi i disa prej tyre ka qenë ‘epik’ dhe nuk duhet t’i humbni.

Më poshtë e gjeni emisionin e plotë, “Review” me Nora Haxhën që është prodhim i gazetës online “Insajderi” mund ta ndiqni çdo të shtunë në RTV Dukagjini, duke filluar nga ora 20:10.

Momentet kur pyeten qytetarët, mund t’i gjeni duke filluar në nga minuta 39:40.

/ © Review /

REVIEW / Intervista më e ‘djegstë’ ndonjëherë – i ftuar, MC Kresha