Sa paguhet Skivi për një koncert?

Sa paguhet Skivi për një koncert?

Edhe pse nëpër rrjete sociale aludohet se sa një artist mund të paguhet për një koncert, Skivi ka një mendim tjetër në këtë sferë.

Në emisionin Review, saktësisht në pjesën e lojës ‘5 second rule’, ai u pyet se sa paguhet për një koncert.

“Patjetër që nuk guxojmë se fol asi sene, jo që nuk guxojmë po nuk është e udhës me fol”, është shprehur Skivi.

Ndërkaq para se të pijë ‘shotsin’, ai shtoi edhe një detaj rreth detajeve që shumica i japin rreth pageses së një artisti.

“ Edhe një sen sa për kjartësi, krejt çka shihni e çka ndegjoni janë rrena”, tha Skivi dhe vazhdoi të pi ‘shots’.

Review | Nga Skills tek Babastars në solo

Review | Nga Skills tek Babastars në solo

Gepostet von Review am Samstag, 7. Dezember 2019