Sa të rrojë, Beyonce nuk do të mund të performojë në këtë vend të botës

Sa të rrojë, Beyonce nuk do të mund të performojë në këtë vend të botës

Gjatë gjithë periudhës së karrierës së saj ikonike, Beyonce është bërë një nga artistet më të adhuruara në planet dhe të këtij brezi, shkruan AAL, transmeton Insajderi.

Me resurset dhe prestigjin që ajo gëzon, artistja do të mund të vizitonte çdo vend të botës – përveç njërit që i ka ndaluar hyrjen përjetë.

Në vitin 2007, u njoftua se koncerti i saj i planifikuar në Kuala Lumpur do të anulohej pasi zbuloi se ajo ishte ndaluar të hynte në vend për shkak të shqetësimeve se zgjedhjet e saj të veshjeve do të ishin të papërshtatshme.

Njoftimi i paraqitjes së saj në koncert në kryeqytetin Malajzisë u prit me protesta nga grupet lokale myslimane dhe është raportuar se burimet e industrisë pretendojnë se Beyonce nuk pranoi të respektojë kodin e rreptë të veshjes së vendit.

Gjithashtu, sipas rregullave, të cilat “Pineapple Concerts”, promovuese të koncerteve me qendër në Kuala Lumpur pretenduan se do të respektonin, nuk do të përqafonin ose putheshin me anëtarë të audiencës ose artistë të tjerë, pa kërcyer ose duke bërtitur dhe gjuhë eksplicite.

Rrobat gjithashtu nuk mund të kenë imazhe ose mesazhe të turpshme ose të lidhura me drogën, dhe interpretuesit femra nuk duhet të tregojnë lëkurë që nga gjoksi deri në gjunjë. /Insajderi.com