Sabri Fejzullahu të shtunën mban koncert në Prishtinë

Sabri Fejzullahu të shtunën mban koncert në Prishtinë

Duke pasur parasysh se Prishtina është futur në karantinë, komuna ka vendosur që t’i argëtoj qytetarët me një koncert.

Në sheshin e Prishtinës, do të këndojë këngëtari i njohur shqiptar, Sabri Fejzullahu.

Ky koncert do të mbahet të shtunën dhe qytatarët do të kenë mundësi ta dëgjojnë zërin e tij nëpërmjet ballkoneve por edhe transmetimeve direkte.